Πολιτική Επιστροφών

Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε με την εταιρεία στο τηλέφωνο : 213 03 78 407 μόνο πρωϊνές ώρες (9-5) και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Η χρέωση της επιστροφής είναι δωρεάν Η επιστροφή θα γίνει δεκτή μόνο όταν το προϊόν είναι στην αρχική του μορφή (το κουτί να είναι ανέπαφο, να φέρει τις ετικέτες του προίόντος ,όπως και το παραστατικό- απόδειξη αγοράς).  

Η επαναποστολή του προϊόντος κοστίζει για την Αθήνα 4€ και την χρεώνεται ο πελάτης. Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια ταχυαποστολή (courier) με την οποία εστάλει το προϊόν για πρώτη φορά.

Εάν προκύψει διαφορά τιμής στο δεύτερο προϊόν που επιλέξατε σχετικά με αυτό που αγοράσατε την πρώτη φορά, το ποσό αυτό θα καταβληθεί είτε με κατάθεση στον λογαριασμό μας είτε με αντικαταβολή είτε με πιστωτική.

Σε κάθε περίπτωση, πρώτα θα επιστραφεί το προϊόν από τον πελάτη εντός 10 ημερών και μετά θα σταλεί προς αντικατάσταση από την εταιρία.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η λανθασμένης αποστολής απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας στο τηλέφωνο 213 03 78 407 πρωϊνές ώρες (9-5) για την αντικατάσταση αυτού. Η Εταιρεία μας θα αντικαταστήσει το προϊόν εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και τηρηθούν παρόντες όροι της Εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή η επαναποστολή δεν επιβαρύνει τον πελάτη  και σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος εφόσον ο καταναλωτής επιθυμεί ρητώς την αντικατάστασή του θα λάβει μέσω e-mail εκπτωτικό κωδικό κουπονιού ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, με το οποίο μπορεί να προβεί σε νέα παραγγελία ή απλώς να αντικαταστήσει το προϊόν που επιστρέφει.

Καλάθι αγορών