Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΧΑΛΑΖΙΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 020000
€18,00
Τιμή για σένα: €14,40

Αποστειρωτής με μικροσφαιρίδια για αποστείρωση μεταλλικών εργαλείων. Η αρχική συσκευασία περιέχει εσωτερικά μικροσφαιρίδια χαλαζία. Αποστειρωτής χαλαζία είναι κατάλληλος για την αποστείρωση μεταλλικών και κεραμικών εργαλείων μικρού μεγέθους κομμωτικής και ινστιτούτων ομορφιάς. Μικρός σε μέγεθος και πρακτικός στην μεταφορά. Καταστρέφει γρήγορα όλους τους μικροοργανισμούς.

Διαθέτει διακόπτη on-off. Ανεβάζει την θερμοκρασία του κάδου αποστείρωσης στους περίπου 230 έως 250 βαθμούς Κελσίου. Ενδεικτικές λυχνίες: όταν η ενδεικτική λυχνία είναι πράσινη έχει επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία Ανοξείδωτος κάδος, διάμετρος κάδου 44 χιλιοστά,

  • Ύψος 82 χιλιοστά.
  • 100 Watt.
  • Χωρητικότητα 170 ml.
  • Διαστάσεις: 16,5Χ16,5Χ17,5 εκ.
  • Βάρος 650 gr

Οδηγίες Χρήσεως: Ανοίγετε το καπάκι. Προσθέτετε τα μικροσφαιρίδια στο 80 % του δοχείου. Κλείστε το καπάκι και τοποθετήστε τον διακόπτη στην θέση Ι. Θα ανάψει το λαμπάκι του διακόπτη και το λαμπάκι της αντίστασης. Όταν η συσκευή φτάσει τη θερμοκρασία λειτουργίας θα σβήσει το λαμπάκι της αντίστασης. Τοποθετείτε τα εργαλεία για 20-30 δευτερόλεπτα (ανάλογα με το πάχος του εργαλείου) και τα αφαιρείτε. Κλείνετε τη συσκευή. Στον αποστειρωτή αποστειρωνονται όλα τα μεταλλικά και γυάλινα εργαλεία,όπως πενσάκια,ψαλίδια κτλ .

Σημείωση: Απαγορεύεται η χρήση οποιοδήποτε υγρού μεσα στον κάδο. Τα μικροσφαιρίδια μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Συνιστάται η αντικατάσταση τους κάθε έξη μήνες ανάλογα με τη χρήση. Τα εργαλεία που προορίζονται για αποστείρωση πρέπει να είναι πλυμένα, απαλαγμένα από αίμα, ξένες ουσίες και στεγνά.